top of page

Choo i Skyen skifter navn til AO - en ny begynnelse med fokus på fremtiden


Choo i Skyen har skiftet navn til AO for å sikre en nærmere tilknytting mellom selskapsnavn og produktnavn. Bli kjent med AO her!


"Skybegrepet" har lenge vært knyttet til teknologi og digitalisering, men i 2023 trengs dette ikke lenger å være en del av produktnavnet


AO er et fullverdig medlemssystem, LMS og e-handelsløsning for kurs og medlemskap som passer perfekt for profesjonelle organisasjoner. Løsningen tilbyr en enkel måte å administrere medlemmer, kurs og e-handel på ett sted.


Det er viktig å merke seg at det vil ta litt tid før alle logoer og tekster er endret til AO, men vi jobber hardt for å få dette på plass så fort som mulig. Vi håper dette navneskiftet vil være med på å bringe enda mer verdi til våre kunder og vi gleder oss til å fortsette å levere den beste løsningen for organisasjoner som søker en enklere og mer effektiv måte å administrere medlemmer, kurs og e-handel på.


Takk for at du har vært en del av Choo i Skyen-reisen, og vi gleder oss til å fortsette å være en del av din fremtid med AO."

Comentários


bottom of page