top of page

Medlemsadministrasjon

Det er mange krav til medlemsorganisasjoner i dag. Behovet for "medlemspleie", det å ta vare på sine medlemmer og holde de fornøyde er nok viktigere nå, enn før. I tillegg skal systemene være laget slik at feil oppstår så sjeldent som mulig. Utgifter med ekstraarbeid med å følge opp enkeltsaker og manuelt arbeid er kostbart.

Fleksibiliteten i Choo i Skyen gjør deg i stand til å møte disse utfordringene head on. Vår løsning har to grensesnitt, ett for administrasjon kalt "Backoffice" og ett for medlemmer og frivillige kalt "Min side". Backoffice er hovedsaklig der ansatte i administrasjonen jobber med medlemmer, relasjoner, meldinger, fakturering og aktiviteter. På Min side kan medlemmer logge inn og legge inn informasjon, se betalinger og påmeldinger. Man kan imidlertid delegere adminrettigheter til enkeltbrukere som så kan sitte på Min side-delen av systemet og utføre oppgaver der.


I backoffice vises personer i lister og kontaktkort. Listevisningen har et kraftig søke- og filtreringspanel som kan brukes til å finne enkeltpersoner eller å gjøre utvalg. Søkeresultatet kan brukes videre til e-post, fakturering, se hvem som har betalt kontigent og så videre.

Fra kontaktkortet til et person kan man se og gjøre endringer på denne personens informasjon, tilknytninger, kompetanser, med mer. En logg registrerer alle hendelser som foretas slik at man alltid kan gå tilbake og se hva som har blitt gjort tidligere.

Digital arbeidsliv

Gruppering av personer i organisasjonsnivåer

Personer organiseres i flere hierarkier. En organisering kan være:

  • Fylkeslag  > lokallag > bylag
    eller

  • Fagområde > underfagområde

nivåer.png

I Choo i Skyen kan du ha opptil fem organisasjonsnivåer i fem hierarkier. Personer kan være tilknyttet flere nivåer og grupper. Personer kan også ha en rolle tilknyttet sin tilhørighet. Denne rollen kan gi ekstra lese eller skriverettigheter.

Se demo av Choo i Skyen medlemsregister

I denne demoen får du en rask gjennomgang av hovedfunksjonene i Choo i Skyen. Demoen er fra 2019 og siden har kommet flere oppdateringer. For eksempel har Min side har fått nytt design siden denne videoen ble spilt inn. Demonstrasjonen varer 10 minutter.

Klar til å snakke pris?

Eller kanskje du har lyst på en prøvetur først? Finn ønsket produktpakke i prisoversikten og send oss en henvendelse da vel.

Price.png
bottom of page